TopGolf Holland
Winnaars van de wedstrijden op Het Sybrook

Carlijn de Graaf wint Pro Series Sybrook

13 mei 2015 Redactie GOLF.NL
Op zondag 10 mei hebben op Het Rijk van Sybrook 52 jonge golfers meegedaan aan wedstrijden georganiseerd door TopGolf Holland.

Er was een wedstrijd van de ST8TS TGH Tour, voor jeugdspelers vanaf handicap 54 (ST8TS TGH Sybrook Jeugd Open), en een wedstrijd van de Pro Series voor jeugd met een single handicap.

De Pro Series Sybrook 2015 – met 21 single handicappers – werd gewonnen door Carlijn de Graaf. De tweede plaats ging naar Nick Huijmans en de nummer drie was Kaylee de Jonge.

De mannelijke en vrouwelijke nummer één van de Pro Series krijgen dit keer behalve een grote beker ook veel punten voor de TGH en NGF Ranking en een voucher voor gratis deelname aan de Lonneker Staete Junior Cup.

Sybrook Jeugd Open

De deelnemers aan het ST8TS TGH Sybrook Jeugd Open speelden op basis van leeftijd in verschillende categorieën. Winnaars waren Marcel Sutedja (categorie 1, 9 holes), Miguel Morato Brede (categorie 2), Jim Bergsteijn (categorie 4), Jordy Schuijl (categorie 5) en Justin Heijnen (categorie 6).

Tour gaat naar de Rijswijkse

Het volgende jeugdevenement van TopGolf Holland is op 6 juni 2015 op de Rijswijkse Golfclub. Wil je je hier voor inschrijven? Breng dan een bezoek aan de website van TopGolf Holland: topgolfholland.com. Hier zijn ook alle uitslagen terug te vinden.

}