Dutch Student Masters op Gendersteyn

4 mei 2015 Redactie GOLF.NL
Afgelopen zaterdag is de tweede editie van de Dutch Student Masters gespeeld.

Het golfevenement voor studenten werd gehouden op Gendersteyn en georganiseerd door de Eindhovense Studenten Golf Vereniging. De Dutch Student Masters vormde wederom een van de hoofdonderdelen van zowel de Nederlandse studententour als de Duitse Unigolftour (universiteitstour).

'Het leuke van de samenwerking met alle Nederlandse studenten golfverenigingen en de Duitse Unigolftour is dat het evenement hierdoor een internationaal karakter krijgt’, zegt Roger Boersma, voorzitter van E.S.G.V. De Club. ‘Dit tilt niet alleen het toernooi naar een hoger niveau, maar zorgt er tevens voor dat er een groter netwerk van golfende studenten wordt gecreëerd.’

Alle 105 deelnemers werden door een ontvangstcomité voorzien van een scorekaart, caddieboekje en een goodiebag. Met de afslag van een ereflight om 12:00 uur begon de wedstrijd.

Deelnemers kregen onderweg drankjes en versnaperingen, onder meer van dames van Red Bull en heren van Schrobbelèr. Het ESGV promoteam legde elke flight op een ludieke manier op de foto vast.

Om 18:30 was de prijsuitreiking, in tenue de ville. Sina Reubelt mocht dit jaar de Dutch Student Masters damestrofee in handen nemen. De Dutch Student Masters herentrofee ging naar Maurice Kolen.

Meer informatie: www.esgvdeclub.nl/studentmasters

}