Duurswold
Golfbaan Duurswold

Nog 4 keer Noordelijk Golf Tour

25 mei 2015 Redactie GOLF.NL
Er zijn nog vier wedstrijden van de Noordelijke Golf Tour. Afgelopen vrijdag is de tweede wedstrijd gespeeld met als winnaar Daan Vos.

De tweede wedstrijd werd gehouden op Golfbaan Duurswold in het Groningse Steendam.

Daan Vos reed vanuit het westen van het land naar het hoge noorden en niet voor niets. Hij won zowel de bruto als de netto prijs en won ook de longest drive in de strokeplaycategorie (tot handicap 11,4).

Jan Willem van der Eijk (Noord-Nederlandse G&CC) en Kees de Jonge (GC Duurswold) werden tweede en derde. Derk Bleker (Drentsche G&CC) behaalde in de handicapcategorie 11,5-22 een stablefordscore van 37 punten en won nipt voor Paul Kern (Noord Nederlandse G&CC) en Minke Gijselman (De Semslanden).

De Noordelijke Golf Tour gaat op 19 juni 2015 verder op Golfclub De Compagnie in Veendam. Na de zomervakantie zijn er nog drie wedstrijden (21 augustus Noord-Nederlandse G&CC, 18 september DGC De Gelpenberg en 9 oktober Drentsche G&CC). Voor een plek in het eindklassement zijn drie dagscores nodig, maar opgeven kan ook voor enkele wedstrijden; mail hiervoor noordelijkegolftour@hotmail.com.

}