GC Riel landskampioen C-clubs

24 mei 2015 Redactie GOLF.NL
Afgelopen week is Team 2 van Golfclub Riel uit Geldrop landskampioen geworden in de afdeling C-clubs Mixed 18 holes, een competitie die gespeeld wordt op 9-holes banen door heel Nederland.

Het team werd poulewinnaar in poule C551 en mocht dus door naar de halve finales op Golfclub Almkreek in Almkerk. Het tweede van Riel speelde tegen de winnaars uit andere poules, te weten Sonderland 1,  Prins Hendrik 1 en Voorschotense 1.

In de halve finales versloeg Riel 2 Prins Hendrik 1 met 24-12. En ook de finale tegen Sonderland 1 werd dik gewonnen, met 15-21.

De club is trots op Team 2 en op twee jeugdleden die afgelopen zaterdag hebben meegedaan aan het NK tot en met 12 jaar op GC de Haar.

Daphne Zeedijk maakte een eagle en werd vijfde bij de meisjes met een score van 93 slagen. Anouk Klarenbeek eindigde ondanks een 10 op hole 3 op de zesde plaats, met 94 slagen.

Het NoBra-competitieteam van Riel is bovendien winnaar geworden van poule SD1 en heeft zich daarmee geplaatst voor de halve finales die op 9 juni aanstaande gespeeld gaan worden op Golfbaan Welderen in Elst.

Uitslagen NGF Competitie.

}