Mette Hageman
Mette Hageman

Talent Summer Clinics voor jeugd

23 mei 2015 Redactie GOLF.NL
Deze zomervakantie organiseren de Gr├╝nberg Golf Academy en Mette Hageman Golf Academy twee Talent Summer Clinics, speciaal voor getalenteerde golfjeugd (in de leeftijd tussen 10 en 21 jaar) met een single handicap.

De nadruk bij de intensieve clinics ligt op het opdoen van speelervaring en het leren scoren in wedstrijden. De clinics zijn zo opgebouwd dat zij in de wedstrijdperiode een optimale voorbereiding zullen zijn voor de nog komende wedstrijden.

Er zijn twee driedaagse clinics: de eerste van 13-15 juli, de tweede van 10-12 augustus. Beide clinics worden gegeven op Old Course Loenen, een 9-holes baan in het midden van Nederland.

Programma

Elke dag begint om 9 uur met een warming-up. Hierna volgt een ochtend- en middagprogramma, onderbroken door een gezonde lunch.

Aan het eind van de dag is er theorie en diner. Rond 19:30 uur kunnen de deelnemers worden opgehaald. 

Dag 3 eindigt rond 18:30 uur met een prijsuitreiking.

Deelname en inschrijving

Er kunnen maximaal zestien talenten deelnemen aan de clinics. Aanmelden kan via info@grunberggolfacademy.nl o.v.v. naam- en adresgegevens, leeftijd en huidige handicap. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 juli 2015 voor Clinic 1 en uiterlijk 30 juli voor Clinic 2.

Meer informatie en kosten: grunberggolfacademy.nl.

}