Ibiza
Fikse korting op een compleet weekpakket naar hotel Insotel Fenicia in Ibiza.

Pin High Crazy Days

15 juni 2015 Redactie GOLF.NL
De viertiende editie van de Crazy Days van Pin High start komende donderdag 18 juni om 09.00 uur. Elf dagen lang biedt Pin High scherp geprijsde golfreizen naar talloze bestemmingen aan. Tot en met zondag 28 juni kunnen golfliefhebbers een reis naar keuze boeken, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel 250 euro per persoon. Bovendien maak je dagelijks kans op een uniek verrassingspakket.

Crazy Days editie XIV

Tijdens deze editie van de Crazy Days staan maar liefst 27 aanbiedingen met hoge kortingen en extra’s als gratis hotelovernachtingen en gratis greenfees in de schijnwerpers. Het aanbod van golfbestemmingen tijdens de Crazy Days is zeer divers: aantrekkelijke shortbreaks in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk of zonnige arrangementen in Italië en Spanje behoren tot de mogelijkheden.
Eric Bakker, directeur Pin High: 'We pakken weer flink uit met deze viertiende editie van de Crazy Days. Ook dit keer zijn de kortingen weer ongekend. Van 100 euro korting op een compleet vierdaags arrangement naar Kasteel Engelenburg op de Veluwe tot maar liefst 250 euro korting op een compleet weekpakket naar hotel Insotel Fenicia op het zonnige Ibiza.'

Veelzijdig aanbod

Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig aanbod dat prima aansluit op de individuele wensen van de golfer. Pin High is een dochteronderneming van ANWB en partner van FOX Vakanties, Pharos Reizen, Cruise Travel, Travelhome en SNP Natuurreizen. Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl.