Moyland
Golf International Moyland

Golf International Moyland gaat open

30 juni 2015 Redactie GOLF.NL
Op woensdag 1 juli wordt het vernieuwde Golf International Moyland officieel geopend.

Na anderhalf jaar stilte kan weer gespeeld worden op deze baan net over de grens bij Arnhem. De baan is gerenoveerd en het restaurant is vernieuwd, de nieuwe naam is  Kochwerk.

De 18-holes championship course, uitgespreid over 82 hectare,  ligt op loopafstand van het museum Schloss Moyland, in de gemeente Bedburg Hau, nabij Kleef. Elke hole op de 6316 meter lange baan heeft vier afslagplaatsen.

Moyland, een baan die in het verleden veel Nederlandse golfers trok, wordt nu geleid door een Nederlands-Duitse investeringsgroep en is 'pay-and-play' geworden. Vanwege een faillissement was de baan lange tijd niet toegankelijk voor golfers.

De nieuwe ondernemers zien naast golfers in het Niederrhein-gebied ook Nederlandse golfers en bedrijven in met name oostelijk Nederland als doelgroep voor Golf International Moyland. (Lees meer in een eerder bericht.)

Voor beginnende golfers is er een 6-holes short golfbaan, die in beheer is van golfpro Armando Furtado. Handicap 54 of beter is hier niet nodig. Armando Furtado biedt clinics, lessen en golfshows aan. Ook voor kinderen zijn er speciale programma’s.

Adres: Moylander Allee 10 in Bedburg-Hau.

Website: golfinternationalmoyland.de

Lees meer over

Banen Reizen