Bentwoud
Golfbaan Bentwoud

Bentwoud wint prijs voor social media

17 juni 2015 Redactie GOLF.NL
Golfbaan Bentwoud heeft de ‘LinkedGolf Social Award 2015’ gewonnen.

LinkedGolf heeft de afgelopen jaren de LinkedGolf Site Award georganiseerd, vanaf dit jaar is dat de LinkedGolf Social Award geworden.

LinkedGolf is een golfcommunity die door én via sociale media is ontstaan. De relatie met golfers wordt volgens LinkedGolf steeds meer via sociale kanalen onderhouden: ‘En de technologische lenigheid die daarvoor nodig is wordt onontbeerlijk voor golfbanen. LinkedGolf wil door het uitgeven van deze prijs een stimulans bieden om deze evolutie nog beter op gang te krijgen in de golfmarkt.’

Beoordeling

De beoordeling is tot stand gekomen door de Twitter- en Facebook-activiteiten van golfbanen bij te houden van 14 mei tot 14 juni 2015. Door gewicht te geven aan verschillende soorten activiteiten is een klassement tot stand gekomen. Zo wegen vragen die aan de banen via social media worden gesteld bijvoorbeeld meer dan het posten van een aanbieding.

Prijs

LinkedGolf
Naast de eer en een badge gaat LinkedGolf Bentwoud belonen met het verzoek om de finale van de LinkedGolf Tour 2016 te houden op de baan in Zuid-Holland

Top 5 klassement LinkedGolf Social Award 2015

1. Bentwoud 241,5 punten

2. Liemeer 195,3 punten

3. Efteling 135,5 punten

4. Tespelduyn 85,5 punten

5. Heemskerkse 72,3 punten

Rode Veters-actie voor Spieren voor Spieren

LinkedGolf houdt dit jaar opnieuw en actie voor Spieren voor Spieren. De komende maanden kunnen LinkedGolfers rode veters bestellen voor hun golfschoenen.

De rode veters zijn verkrijgbaar tijdens LinkedGolf events en via de website redlinegolf.nl/rodeveters.

LinkedGolfers worden verzocht om een vrijwillige bijdrage voor Spieren voor Spieren, de Rode Veters worden gratis opgestuurd.

Het project is een samenwerking tussen Redline Golf en LinkedGolf. De volledige opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren.


}