Dirkshorn klaar voor Faldo Series

3 juli 2015 Redactie GOLF.NL
The Faldo Series Netherlands Championship 2015 wordt dit jaar gespeeld op 31 juli en 1 augustus op Dirkshorn. De golfclub Dirkshorn is samen met Top Golf Holland al druk aan de slag met de voorbereidingen voor dit evenement.

Naast de twee toernooidagen hebben spelers de mogelijkheid om op zondag 2 augustus het ST8TS TGH Dirkshorn Jeugd Open en de Pro Series Dirkshorn te spelen. Voor de echte die-hards is er zelfs een mogelijkheid om mee te doen met de Am-Am op donderdag 30 juli waarbij gespeeld wordt met de sponsoren van het toernooi. 

Aanmelden

Jongens met een single handicap en meisjes met een handicap tot 12 kunnen meedoen. Er zijn nog plekken dus inschrijven is nog steeds mogelijk voor alle vier de dagen. Aanmelden is mogelijk via de website topgolfholland.com of je kunt een mail sturen naar faldo@topgolfholland.com.
Verder biedt Top Golf Holland de mogelijkheid om voor te spelen met oud-Tourprofessional Floris de Vries. Hij analyseert met de spelers de ronde en helpt ze met het effectief gebruiken van het baanboekje.

Programma

Dinsdag 28 / Woensdag 29 juli: Voorspelen
Donderdag 30 juli: Am-Am en feestelijke opening
Vrijdag 31 juli: Faldo Series - wedstrijddag 1
Zaterdag 1 augustus: Faldo Series - wedstrijddag 2 en prijsuitreiking
Zondag 2 augustus: ST8TS TGH Dirkshorn & Pro Series Dirkshorn

Het toernooi is nog op zoek naar geïnteresseerden die willen sponsoren. Stuur bij interesse een mail aan Yvonne de Bie van GC Dirkshorn via metdebie@upcmail.nl.

Meer informatie

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je terecht bij TopGolf Holland via info@topgolfholland.com of bel met 0343-444203.


}