Geslaagd Capelle Jeugd Open

3 juli 2015 NGF
Ruim 80 jeugdspelers hebben op 28 juni op Golf & Country Club Capelle meegedaan aan de Pro Series en het ST8TS TGH Capelle Jeugd Open.

'De compacte en tactisch lastige baan is een hele uitdaging voor veel golfers', zegt Mascha Bos, één van de starters van G&CC Capelle. 'Veel spelers denken vooraf dat het eenvoudig is omdat de baan kort is, maar het tegendeel blijkt vaak waar!'

De winnaars:
Categorie 6 Stijn Rhodes
Categorie 5 Alex Kalse
Categorie 4 Bob van der Voort
Categorie 3 Justin Doerga
Categorie 2 Kai Leider
Categorie 1 Marcel Sutedja
Pro Series Joep Mokkink

Goed voor de sport

Er waren ditmaal opvallend veel supporters en dat maakte de wedstrijd extra leuk volgens de organisatie. 'We zien steeds meer familieleden die komen kijken en er spelen steeds vaker jeugdspelers mee uit één gezin. Op die manier raken steeds meer families enthousiast, en dat is goed voor de golfsport', aldus Patrick Jägers van TopGolf Holland.
Peter de Waard, voorzitter van de Jeugdcommissie van G&CCC kijkt tevreden terug op de zonnige wedstrijddag. 'Door de samenwerking kunnen wij ons richten op het faciliteren van de jeugdspelers en TopGolf Holland bereidt de wedstrijd voor en heeft de leiding over de wedstrijd. Dat werkt prima zo!', aldus de Waard.
Op 5 juli vindt de Next Generation Tour voor starters in golf plaats. Daarnaast is er de ST8TS TGH Nunspeet Jeugd Open op Het Rijk van Nunspeet.

}