Driver

Wilson biedt $ 500.000 voor goed idee

22 juli 2015 Redactie GOLF.NL
Een opmerkelijk initiatief van Wilson Golf; de producent looft 500.000 dollar uit aan een individu of team dat een winnende innovatie bedenkt voor een nieuw te ontwikkelen Wilson-driver.

Deze wedstrijd is tevens onderdeel van een nieuw tv-programma van het Amerikaanse Golf Channel, dat vanaf de herfst van 2016 zal worden uitgezonden. In die tv-show, Driver vs Driver genaamd, gaan de ontwerpers en ingenieurs van Wilson Labs op zoek naar het beste, vernieuwende idee voor de ontwikkeling van een gloednieuwe driver. 

Half miljoen

De inzender(s) van het winnende idee ontvangt niet alleen een half miljoen dollar, maar mag samen met het innovatieteam van Wilson aan de ontwikkeling van het nieuwe product werken, tot en met de daadwerkelijke lancering van die nieuwe Wilson Staff-driver in 2017.
Golfers, uitvinders, ingenieurs, of iedereen die een goed idee of concept heeft, worden uitgenodigd om deel te nemen. Dat kan door een korte video op te nemen waarin het idee wordt uitgelegd en er iets over de bedenkers van dit idee wordt verteld.
Alle informatie en richtlijnen m.b.t. deze bijzondere wedstrijd zijn te vinden op wilson.com/drivervsdriver. Aanmelden en inzenden kan tot en met 15 augustus 2015.

Lees meer over

Equipment