Moed Open 2015

31 juli 2015 Redactie GOLF.NL
De Landelijke StichtingTegenZinloosgeweld organiseert op donderdag 24 september 2015 het eerste MoedOpen [m/v] golftoernooi. Het wordt gehouden op De Hooge Rotterdamsche.

De minimaal vereiste NGF handicap is 36. Het deelnemersaantal is beperkt.

De wedstrijdvorm is stableford, het entreegeld (startbewijs) voor deelname bedraagt € 100 per persoon. Derden/relaties uitnodigen voor een eigen flight (4 personen) is ook mogelijk. De kosten die de stichting hiervoor vraagt zijn € 500. Je krijgt dan wel voorrang bij inschrijving. Een ANBI regeling met de fiscus is eventueel mogelijk. Na inschrijvingen volgt nadere informatie per e-mail. 

De winnaar van het MoedOpen 2015 ontvangt een door sponsor Suitsupply op maat gemaakte Rode Jasje, . 

Scorekaart wordt donatiekaart

Dat wil zeggen; elk stablefordpunt onder de 36 resulteert in een donatie aan de stichting van € 10 per punt (extra slagen). Iedere deelnemer is vrij om een 'verzekering' af te sluiten voor een bedrag van € 25, om voor de eventueel meer gemaakte slagen boven de 10 niet te hoeven doneren aan de stichting. Na deelname ontvangt iedere speler met extra slagen een digitale donatiefactuur van de stichting. 

Het is mogelijk om met een lagere handicap in te schrijven, het niet behalen van de opgegeven handicap komt immers ten goede aan de stichting!

Voorlopig programma: ontvangst om 11:00 uur, 18 holes stableford, aangeklede borrel, prijsuitreiking en verzorgde maaltijd, afsluiting 20:00 uur.

Berichtgevingen over het MoedOpen, prijzenaanbod en ondersteunende sponsoren volgt via Facebook pagina: MoedOpen.

Inschrijven voor het MoedOpen

Inschrijven als team

Moed NL

De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld stimuleert en ondersteunt met haar visie Moed initiatieven voor verbetering van de woon-, werk- en leefomgeving. De stichting, actief en betrokken sinds 1997, streeft naar een samenleving waarin iedereen zich bewust is van de oorzaken en gevolgen van pesten en geweld.

Lees meer over

Toernooien