Golfbaan Ter Specke
Golfbaan Ter Specke

Golfbaan Ter Specke heropend

29 juli 2015 Redactie GOLF.NL
Golfbaan Ter Specke op het gemeentelijk sportpark in Lisse is gerenoveerd en op 11 juli heropend.

De voorzitter sprak van ‘een zeer memorabele dag waarbij de renovatie van de baan en het bereiken van een NGF-status als een mijlpaal kan worden gezien voor de golfbaan’. Voortaan kunnen golfers op de vernieuwde baan handicapronden spelen.

Wethouder Cees Ruigrok, die onder meer sport in zijn portefeuille heeft, sprak vol bewondering over de facelift van het complex waarop voetbal en golf gecombineerd worden. De voorzitter van FC Lisse, Leon Annokkee, sprak over de goede samenwerking tussen de golfclub en de voetbalvereniging.

Golfleraar Leendert de Goeij gaf op de dag van de heropening een demonstratie en er was een 9-holes wedstrijd. De club kreeg bloemen van de NGF en de NVG (de Nederlands Vereniging van Golfbaanexploitanten).

Het idee voor golf in Lisse kwam tien jaar geleden tot stand. De baan is gerenoveerd onder leiding van architect Gerard Jol en heeft kunstgras greens van MyViewGolf.

Op zondag 6 september wordt de vierde editie van het Ter Specke - Keukenhof Golftoernooi gespeeld. Er wordt geld ingezameld voor twee goede doelen, een forellenvijver bij kinderboerderij Poelepetaat op Landgoed Keukenhof en het René Kids Centre in Namibië.

Meer informatie: golfbaanterspecke.nl.

Lees meer over

Banen Clubs