Regthuys
Regthuys

4e editie Westfriesch Open Golftoernooi

27 juli 2015 Redactie GOLF.NL
Op zondag 30 augustus 2015 wordt de vierde editie van het Westfriesch Open gehouden. Het toernooi wordt gehouden op de baan van Golf- en Countryclub Regthuys in Winkel (Noord-Holland).

Het 18-holes toernooi heeft twee categorieën: strokeplay zonder handicapverrekening (tot handicap 19,1) en stableford (handicap 19,1 t/m 30).
De wedstrijd start om 10.30 uur. Vanaf 15.30 uur is er een borrel met live muziek. De dag wordt afgesloten rond 18.00 uur met een saté-buffet en een prijsuitreiking. Net als bij de vorige editie van het Westfriesch Open zijn er mede dankzij de sponsoren aantrekkelijke prijzen beschikbaar.

Deelnemen

Deelname staat open voor iedereen die in het bezit is van een GVB. Leden van Golf & Country Club Regthuys betalen 19,50 euro per persoon, zij kunnen zich inschrijven via e-Golf4U. Niet-leden betalen 54,50 euro per persoon;  zij kunnen zich inschrijven via: annekewiering@golfverenigingregthuys.nl.  

Er is plaats voor maximaal 120 golfers. De genoemde prijzen zijn inclusief greenfee, koffie bij ontvangst, vier consumptiebonnen, een penning voor drivingrangeballen en een saté-buffet.

De initiatiefnemers

In 2012 lanceerden wijlen Hans Slenters en wijlen Peter Middelbeek het Westfriesch Open. Met het Westfriesch Open beschikt West Friesland over een eigen golftoernooi. Sinds 2012 is het private equity-kantoor Momentum Capital hoofdsponsor van het Westfriesch Open. Ramón Boekhoff van Momentum Capital: 'Als hoofdsponsor dragen wij het Westfriesch Open een warm hart toe. Het jonge event kent een gelijkenis met onze dienstverlening: inspelen op een concrete marktbehoefte en toekomstbestendigheid. Het event kan uitgroeien tot een belangrijk regionaal golftoernooi. Daar willen wij graag aan bijdragen.'

}