Prise d'eau

Competitieteam zamelt € 4.185 in voor goed doel

18 juli 2015 Redactie GOLF.NL
Prise d’eau Heren 5 heeft zich zoals eerder gemeld tijdens de NGF Competitie ingezet voor het goede doel, Stichting Gijsje Eigenwijsje. Er is dit jaar een recordbedrag 'bij elkaar gespeeld'

Het team haalde sponsors binnen die de spelers beloonden voor hun prestaties in de competitie. Het team zelf schonk voor iedere birdie van een speler € 1 per persoon en speelde met golfballen waarop het logo stond van het goede doel.

De ballen waren door pro Richard Top gesponsord. Elke bal die de competitie overleefde leverde het team € 10 op. Ook kreeg het team van twee andere teams uit hun poule, Princenbosch 5 en Kralingen 2, aan het einde van de competitie een mooi bedrag geschonken.

Omdat vorig jaar een bedrag van € 1.850 bij elkaar was gespeeld, werd de doelstelling voor dit jaar een bedrag dat met een ‘2’ zou beginnen. Dit is overtroffen, er is een totaal bedrag van € 4.185 bij elkaar gespeeld.

Stichting Gijsje Eigenwijsje is in februari 2012 opgericht nadat Gijs Baeten op 9-jarige leeftijd na een kort ziekbed op 30 december 2011 overleed aan de gevolgen van hersenstamkanker. De Stichting heeft in 2013 een vakantiewoning aangeschaft waar gezinnen, met een ongeneeslijk ziek kind, een weekje gratis kunnen verblijven om even weg te zijn van artsen, ziekenhuizen. Omdat de vakantiewoning het grootste deel van het jaar bezet is, heeft de stichting besloten om te gaan sparen voor een tweede woning.

Volgend jaar zal voor het vijfde jaar gespeeld worden voor dit goede doel. Natuurlijk kan het team dan weer nieuwe sponsors gebruiken. Interesse? Kijk dan op www.gijsjeeigenwijsje.com.

Op de foto vlnr Alwin Tazelaar, Ivo van Ierland, Remco van der Meule, John Leenaars, Jan Mandema, Marco Wildhagen. Niet op de foto staat reservespeler Dennis Glimmerveen.

}