Adidas viert lustrum met Tour360 Boost schoenen

11 december 2015 Redactie GOLF.NL
Om het tienjarig bestaan van de Tour360-productlijn te vieren, brengt Adidas begin volgend jaar twee nieuwe Tour360 Boost golfschoenen op de markt.

In 2005 verschenen ze voor het eerst in de golfshops: de Tour360 schoenen, vernoemd naar de 360Wrap-technologie die met support rond de middenvoet voor meer stabiliteit zorgde. Sindsdien kan het Duitse sportmerk terugkijken op zo'n 38 PGA Tour-zeges van spelers op Tour360 ‘sloffen’.

Boost

De twee nieuwe Tour360 Boost-modellen (met veters en veterloze BOA-sluiting) bevatten een iets lichtere en buigzamere 360Wrap, voor het eerst geïntegreerd met de volledige buitenzool. Dit wordt mogelijk door de zogenaamde Torsion Tunnel-technologie die voor flexibiliteit en controle tussen de hiel en voorvoet zorgt. Tien CenTraXion en Thintech spikes op de dual density buitenzool, plus een nieuw ontworpen hiel leveren extra stabiliteit en tractie. De bovenkant van de schoen is gemaakt van premium Climaproof-leer.
De Tour360 Boost schoenen liggen vanaf 8 januari in de winkels in zes kleurstellingen en twee schoenbreedtes (medium of wijd). Prijs: 199 euro. De veterloze BOA–variant is vanaf 1 februari beschikbaar voor 229 euro.

Meer info: Adidasgolf.com

Lees meer over

Equipment