Noordwijk
Seve Prins en Roos Haarman leiden op een zonovergoten Noordwijkse.
Beeld: Golfsupport.nl

Prins en Haarman leiden Noordwijks Jeugd Open

6 augustus 2015 Redactie GOLF.NL
Woensdag is het Noordwijkse Jeugd Open 2015 begonnen. Onder uitstekende omstandigheden met een strak blauwe lucht en een voor Noordwijk milde wind werden goede scores binnengebracht. Bij zowel de jongens en de meisjes is de leidende score na de eerste dag 69 (-3).

Bij de jongens gaat oud-winnaar Severiano Prins van de Haarlemmermeersche aan de leiding met 69 slagen (-3). De winnaar van het Noordwijkse Jeugd Open 2013 en 2014 heeft, mede dankzij twee eagles, een voorsprong van drie slagen op Gijs van Herwaarden van de Kennemer. 

Bij de meisjes is het de kersverse winnares van het NK Matchplay, Roos Haarman, die aan de leiding gaat met eveneens -3. Met haar 69 is Haarman eveneens een nieuwe houder van het baanrecord op de Noordwijkse Golfclub. Romy Meekers (+4) en Anouk Sohier (+7) zijn op ruime achterstand in de achtervolging op Haarman. De winnares van 2014, Jennifer Sepers, is gedeelde derde. 

Donderdag zullen vanaf 7:30 uur de eerste flights de baan in gaan. De toernooiorganisatie nodigt iedereen van harte uit om de spelers aan te komen moedigen in de baan. Meer informatie is beschikbaar op noordwijksejeugdopen.nl

Leaderboard