Lefties Golfdag op de Twentsche

27 augustus 2015 Redactie GOLF.NL
Eind september wordt op de Twentsche GC weer de Landelijke Lefties Golfdag gehouden: wie wordt de beste linkshandige speler van Nederland?

De laatste zaterdag van september - de 26ste - is voor linkshandige golfers uit Nederland de dag om te bepalen wie de beste lefty van Nederland 2015 wordt.
Inschrijven kan op de website van de Twentsche Golfclub: twentschegolfclub.nl.
Het kampioenschap op de 18-holes baan van de Twentsche GC in het coulisselandschap van Twente bestaat sinds de 26e editie van vorig jaar uit een stableford- én een strokeplaykampioenschap.

Hoge mate van creativiteit

Volgens Mini Molenkamp-Reef van de organisatie van het jaarlijkse toernooi is zo’n 4 procent van golfend Nederland linkshandig: 'Dat heeft onvermoede voordelen: de hoge mate van creativiteit, gebruik makend van beide hersenhelften, zorgt er immers voor dat lefties vaak een verrassend game plan hebben.'
Alle gasten worden op 26 september vanaf 11 uur op Twentse wijze welkom geheten met koffie en krentenwegge; ze ontvangen een lunchpakket en starten om circa 12 uur.
De organisatie heeft diverse arrangementen met hotels in de directe omgeving mogelijk gemaakt, waar deelnemers (al dan niet in gezelschap) gebruik van kunnen maken.
Meer informatie: twentschegolfclub.nl en facebook.com.

Arrangementen voor en tijdens de Lefty dag:het voorspeelarrangement op vrijdag 25 september (€ 49. 50 voor...

Posted by Dutch Lefties on dinsdag 28 juli 2015