Westland Open

Westland Open: ‘het gratis golftoernooi’

7 augustus 2015 Redactie GOLF.NL
Van 14 tot en met 30 augustus worden op Golfclub Westland voorronden van het Westland Open gehouden. De finale is op 12 september op Golfbaan Bentwoud. Meedoen kost niets.

Dankzij 100 sponsoren kunnen golfers gratis meedoen aan de voorronden op GC Westland. Ook de finale op Bentwoud, voor de beste spelers in de voorronden, is gratis.

Spelers van alle niveaus en uit alle delen van Nederland worden uitgenodigd om deel te nemen, van handicap 54 tot en met 0. 

De deelnemers maken kans op veel prijzen die ter beschikking zijn gesteld door de sponsoren. Zo is er een geheel verzorgde golfreis naar Turkije of Portugal te winnen, maar ook een ronde op The Dutch en zelfs een Volkswagen Up.

84 deelnemers uit vier handicapcategorieën plaatsen zich voor de finale op het 27-holes complex van Bentwoud. Daar zal worden gestreden om vijf Westlandse kampioenschapstitels: vier categoriewinnaars en een overall winnaar.  

De eerste toernooidagen zitten al vol. Inschrijven kan ook nog gaandeweg het toernooi.vVoor meer informatie en inschrijvingen: ga naar westlandopen.nl.

GC Westland is initiatiefnemer van het toernooi en stelt de baan en personele capaciteit ter beschikking. Het toernooi sluit volgens het bestuur aan bij de visie van de golfclub: 'De sport toegankelijk maken voor iedereen, duurzaam en maatschappelijk betrokken zijn.' Westland heeft een baan op de voetbalvelden van het Juliana Sportpark in ’s-Gravenzande.

}