Tibe van Jimgolf

JIMGOLF lanceert Tubes en Puttingmirror

7 april 2015 Redactie GOLF.NL

JIMGOLF, een nieuwe Nederlandse producent van golfaccessoires, lanceert zijn eerste twee producten; de Tube en een Puttingmirror.

Tube

De JIMGOLF Tube is een kunststof buis met speciale eindstop die kan worden toegepast in bestaande en nieuwe golftassen om de clubs gemakkelijker in en uit te nemen. Vooral bij tassen waarbij de verdelers niet tot onder in de tas doorgaan, is het in en uit nemen soms een gedoe. Ook bij tassen waarbij de verdelers wel naar beneden doorlopen, geeft deze toepassing een afname van de gripslijtage. De speciaal voor dit doel ontworpen stop is zo gemaakt dat het de shafts altijd beschermd. De Tubes zijn verkrijgbaar met blauwe of zwarte stop. Prijs per stuk is 2,95 euro.

Puttingmirror van Jimgolf

Puttspiegel

De Puttingmirror een traditionele puttspiegel met als extra ‘tool’ twee uitklapbare armen waarmee je een verstelbaar ‘poortje’ kunt vormen met behulp van twee tees. Op deze manier kun je behalve je stand ook het resultaat meteen na je stroke toetsen. Gaat de bal door het poortje dan heb je behalve je stand ook je stroke op de juiste manier gespeeld. De JIMGOLF two-in-one Puttingmirror wordt geleverd in een luxe kunstlederen omslag. De spiegel is zowel op de green als indoor te gebruiken en is in kleine series te personaliseren als bijvoorbeeld relatiegeschenk. Prijs per spiegel bedraagt 44,95 euro. De spiegel en tubes zijn verkrijgbaar via www.jimgolf.nl en binnenkort via andere webshops en winkels.