Beeld: GC Zwolle
Beeld: GC Zwolle
Beeld: GC Zwolle
Beeld: GC Zwolle
Beeld: GC Zwolle
Beeld: GC Zwolle
Beeld: GC Zwolle

Enthousiaste reacties na Zwols golffeest

29 april 2015 Redactie GOLF.NL

Op 25 april werd onder de noemer ' Lang leve de club' in Zwolle samen met het Nationaal Comité en NOC*NSF een dag georganiseerd om alle vrijwilligers bij clubs te bedanken. Omdat dit evenement onderdeel uitmaakte van het ‘200 jaar koninkrijk’ feest, kwamen ook de koning en koningin nog een kijkje nemen. 

Golfclub Zwolle liet bezoekers van park De Wezenlanden tijdens het evenement kennismaken met golf. Er was speciale aandacht voor jeugd en families en de reacties waren unaniem zeer enthousiast.
Met het koninklijk bezoek, tal van clinics en optredens van onder Roel van Velzen, was er voldoende te beleven. Er kon bijvoorbeeld worden geputt, gechipt en vol worden geslagen in een slagkooi. Ook bleek er boven verwachting veel belangstelling te zijn voor het laagdrempelige Snag Golf; kinderen konden met zachte balletjes en speciale golfclubs op hun ouders ‘slaan’ die daarvoor gelukkig wel waren gehuld in een beschermend klittenbandpak.
Zo kon iedereen, van jong tot oud, onder begeleiding van PGA Pro Remy Weyland en met hulp van de vele vrijwilligers zelf ervaren hoe leuk golf is.

}