Bubba met roze driver

Bubba’s roze PING driver helpt goede doel

7 april 2015 Redactie GOLF.NL

PING kondigt vandaag aan dat de firma 5000 gelimiteerde PING G30 drivers op de markt zal brengen, geïnspireerd door de successen van tweevoudig Masters-winnaar Bubba Watson. Bij iedere verkochte driver gaat 60 dollar naar de Bubba Watson Stichting.

Groot hart

‘Bubba heeft een groot hart en zet zijn succes op de golfbaan in om mensen in nood, met name kinderen, te helpen,’ zegt PING CEO John A. Solheim.
Longhitter Watson speelt sinds 2012 met zijn roze driver, het jaar waarin zijn eerste Masters won. Na die overwinning lanceerde PING een soortgelijk programma met zijn roze G20 driver. De opbrengsten werden destijds geschonken aan het Phoenix Children's Hospital en gebruikt om mee te bouwen aan het onlangs geopende Bubba Watson-PING Golf Motion Analysis Lab, dat via geavanceerde technieken kinderen en volwassenen met bewegingsstoornissen helpt.

G30 driver roze

Bijpassende headcover

De ‘limited edition’ G30 driver heeft een fel roze shaft en clubhoofd, en is beschikbaar met lofts van 9 en 10.5 (instelbaar + of – 1 graad) graden voor rechtshandige spelers en 10.5 (instelbaar + of – 1 graad) voor linkshandige spelers. Ze worden geleverd met een bijpassende roze headcover.
De adviesprijs bedraagt 599 euro

Lees meer over

Equipment