Birdy DGM
Maarten Slootmaekers van DGM en Justus Warffemius van Birdy

Birdy en Dutch Golf Management werken samen

9 april 2015 Redactie GOLF.NL
Birdy gaat een verregaande samenwerking aan met Dutch Golf Management (DGM).

De playing professionals Taco Remkes, Darius van Driel, Michael Kraaij, Dylan Boshart en Tim Sluiter van DGM worden ambassadeurs van Birdy. Zij zullen, als hun internationale speelschema het toelaat, onder meer aanwezig zijn bij evenementen of clinics van Birdy. 

Ze gaan ook afwisselend artikelen schrijven voor het Birdy blog op www.birdy-app.com ‘over hun belevenissen, obstakels en overwinningen in de golftop’. Ook zullen de vijf jonge golfpro’s van DGM binnenkort in de Birdy app verschijnen met eigen spelersprofielen.

‘Het veelbelovende partnership met Birdy is helemaal rond’, zegt Maarten Slootmaekers van Dutch Golf Management in een persbericht. ‘Dutch Golf Management en de spelers zijn vanaf vandaag trotse, actieve ambassadeurs en houden jullie op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen bij dit innovatieve golfmerk.’

Justus Warffemius van Birdy: 'Met dit partnership zetten wij de volgende stap in de golfwereld. Wij willen niet alleen actief zijn in de breedte, maar vooral ook in de topgolf. De komende tijd gaan wij de spelers van Dutch Golf Management waar mogelijk ondersteunen.’

Starttijden boeken

Birdy is een app voor alle golfers waarmee je binnen enkele kliks starttijden en deals kunt boeken op golfbanen. In Nederland kun je met de app reserveren op meer dan 150 verschillende golfbanen.

DGM is een fullservice sportmanagement bureau dat golfprofessionals op alle gebieden ondersteunt. DGM is in oktober 2012 opgericht door Maarten Slootmaekers.

}