Monobuggy

Dit weekend: de Amsterdam Golf Show

24 april 2015 Redactie GOLF.NL

Er is van alles te doen, te zien en te koop op de tweedaagse beurs, voor volwassenen en kinderen. De openingstijden zijn van 10 tot 17 uur. De toegang is bij online aanmelding gratis en er is voldoende parkeerruimte.

Een aantal redenen om te gaan:

- De professionals van Golfclub Amstelborgh geven twee dagen gratis golflessen van 10 minuten. Bezoekers kunnen kiezen uit putt-, swing- of chiplessen. De NGF en de PGA Holland maken de gratis lessen mogelijk. Eerder was dit en succes op het Deloitte Ladies Open en het KLM Open. Alle deelnemers ontvangen een gratis boekje van het 9-stappenplan van het niveau waarop ze zich bevinden. Ook kinderen kunnen deelnemen aan de lessen. Jeugdmateriaal is aanwezig.

- Er is een Fun Factory voor kinderen tot en met 14 jaar.

- De 9-holes par-3 baan, de twee verdiepingen tellende driving range en de oefengreens zijn gratis beschikbaar zijn voor bezoekers. Op de range kunnen clubs van allerlei merken getest worden.

- Hans Lemmens Golf, gevestigd op Amstelborgh, biedt het ‘fitting concept’ van het National Fitting Centre aan.

- Jan Kees van der Velden, onder meer commentator van Sport1 Golf, ontvangt gasten zoals Jurrian van der Vart.

- Maak kennis met de Monobuggy, een nieuw gripmerk - Pure Grips - of een succesvolle training aid – het Golf Swingshirt.

- In de Expo-Hal kun je informatie krijgen over golfreizen, banen, clubs en verschillende producten; er is een horecaplein met tal van hapjes en drankjes.

- Voor een klein bedrag kan de auto gewassen worden terwijl je de beurs bezoekt.

- Op de eerste hole van de par-3 baan kan je meedoen aan een Hole In One Challenge georganiseerd door Pin High Golftravel en ANWB Golf. De prijs: een Ebretti-scooter.

Meer informatie: amsterdam-golf.com

}