Golfcentrum de Batouwe
Golfcentrum de Batouwe
Beeld: De Batouwe

Golfdag van Batouwe Minder Validen Golf

13 april 2015 Redactie GOLF.NL
De stichting BMVG (Batouwe Minder Validen Golf) houdt dit jaar opnieuw een golfdag voor golfers met een beperking en golfers zonder beperking.

De eerste golfdag, in 2014, was volgens de stichting een groot succes en daarom wordt het evenement wederom gehouden. De datum is 16 mei 2015 en de locatie opnieuw Golfcentrum de Batouwe in Zoelen.

Net als vorig jaar zullen leden van de Nederlandse Golfvereniging voor Gehandicapten (NGG) en sponsoren aanwezig zijn om gasten te ontvangen. 'Iedereen is welkom,' zegt voorzitter Jan van Soest van de stichting BMVG, ‘om met eigen ogen te zien dat je ook met een beperking aan deze prachtige sport mee kunt doen.’

Er is op de golfdag een wedstrijd voor geoefende golfers en een clinic voor mensen met een beperking die geïnteresseerd zijn in de golfsport. De clinic wordt georganiseerd door de stichting van Monique Kalkman, going4golf.

Er is op 16 mei ook een modeshow, speciaal voor mensen in een rolstoel, en na afloop is er een barbecue. Meer informatie en inschrijvingen: www.bmvg.nl.

NK Golf voor mensen met een beperking

Op De Batouwe wordt op zaterdag 22 augustus 2015 het eerste NK golf voor mensen met een beperking gehouden worden. Deze wedstrijd staat onder auspiciën van de NGF en zal ook gecombineerd worden met een clinic.Lees meer over

Wedstrijden