NobraGolf

Zomertour van NobraGolf

7 april 2015 GOLF.NL
NoBraGolfNederland organiseert dit seizoen een mixed tour.

Individuele wedstrijden

Deze zomer kunnen golfers via NobraGolf voor het eerst individueel competitie spelen op meer dan 25 verschillende golfbanen in Nederland.

De Zomertour is een individuele competitie waarbij in de maanden juli en augustus van 2015 een wedstrijd gespeeld kan worden. Men kan bijvoorbeeld spelen op Crossmoor, Midden Brabant, ’t Woold, Naarderbos, Landgoed Bleijenbeek, Landgoed Welderen en nog vele andere banen.

Voor het klassement geldt het resultaat van je vier beste wedstrijden. Er wordt een verdeling gemaakt in drie handicapcategorieën en per categorie zijn er mooie prijzen te verdienen.

Categorie 1: EGA exact handicap 0.0* - 16.0*

Categorie 2: EGA exact handicap 16.1* - 36.0*

Categorie 3: Clubhandicap 37.0 – 54

Inschrijven kost eenmalig € 25. Daarnaast betaalt men per gespeelde wedstrijd niet meer dan € 35 voor de greenfee.

Wie zich op nobragolf.nl inschrijft voor de Zomertour van NoBraGolf krijgt na aanmelding en betaling (25 euro) toegang tot het online wedstrijdsysteem. Op nobragolf.nl zijn te zijner tijd ook de tussenstanden te bekijken.

NobraGolf

De stichting NoBraGolf Nederland organiseert jaarlijks een landelijke mixed teamgolfcompetitie in de periode maart tot en met september op doordeweekse dagen. Sinds de oprichting in 1999 is de competitie uitgegroeid tot een competitie met zo'n 1500 golfers. Iedereen kan aan de NobraGolf-competitie deelnemen, van startende golfers met enkel hun clubhandicap tot single handicappers.

}