Hitland
Golfbaan Hitland

Met credits ronden op Hitland kopen

3 april 2015 GOLF.NL
Sinds 1 april 2015 heeft Golfbaan Hitland naast de huidige speelrechten (greenfees, 10-rondenkaarten, gedifferentieerde jaarkaarten) een nieuw product voor golfers: credits.

Met de credits zegt Hitland in te spelen op ‘trends in de golfbranche, met name de calculerende en vrije golfer’. 

Hoeveel credits besteed worden per ronde is geheel afhankelijk van de golfer. Met credits kan de klant niet alleen kiezen uit een 9-holes ronde, 18-holes ronde of een ronde op de 9-holes par-3 baan, maar ook of er gespeeld wordt in daluren of ‘prime time’. Afhankelijk van al deze factoren, is een bepaald aantal credits berekend per ronde. 

‘De calculerende golfer zal al snel zien dat het golfen op Hitland met de credits nu nog voordeliger is’, zegt het management van Hitland over het nieuwe product. 

Actie 

Ter introductie van de credits is er in de maand april een actie. Bij aankoop van minimaal 200 credits krijg je 20 credits van Golfbaan Hitland cadeau. De 20 credits staan bijvoorbeeld gelijk aan twee rondjes op de 9-holes par-3 baan, of een 9-holes ronde op de 18-holes baan tijdens daluren. 

Meer informatie is te vinden op hitland.nl/credits. Wil je gebruik maken van de actie of meer informatie inwinnen over de credits? Neem dan contact op met Golfbaan Hitland via 0180-31 71 88 of info@hitland.nl.

Lees meer over

Banen