Ruud Gullit
Ruud Gullit (rechts) in de Golf@ Invitational

Gullit 2e in Golf@ Invitational

1 april 2015 GOLF.NL
Ruud Gullit is afgelopen maandag tweede geworden in het Golf@ Invitational, een toernooi op de Goyer dat mede door Kenneth Perez georganiseerd werd.

Kenneth Perez, oud-voetballer bij onder meer Ajax, PSV en FC Twente en momenteel analist bij Fox Sports, is een fanatiek golfer (handicap 3,6). De Deen speelt voor het eerste team van de Goyer G&CC en is samen met Bastiaan Beens en Erik Nugteren oprichter van Golf@, een nieuw ontmoetingsplatform voor golfers, golfclubs en golfprofessionals.

Pro's en (ex-)sporters

Om Golf@ onder de aandacht te brengen is op 30 maart het Golf@ Invitational gespeeld. Onder de 60 deelnemers waren golfpro’s en (ex-)topsporters zoals Ronald de Boer, Arnold Bruggink, Martijn Reuser en Ruud Gullit.

De longest drive werd gewonnen door Dave Prinsen van de Eindhovensche Golf, de neary was van Jeroen de Jong (een vrije golfer).

In het algemeen klassement werd Ruud Gullit tweede. Winnaar Richard Dirne (handicap 7) won een geheel verzorgde reis naar het exclusieve golfresort Monte Rei in Portugal.

Op een van de par-3 holes was een grote hole-in-one prijs te winnen, een Mini, maar er werd geen ace gemaakt.  

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Prijzen

Gebruikers van de gratis app van Golf@ maken de komende periode kans op prijzen. In de maand mei 2015 wint een van de gebruikers een vierpersoonsreis naar Dona Filipa in Portugal. De app is gratis te downloaden bij de App Store of Google Play (zoekterm: golf-at). Twitter: Golf_At_NL.

}