Equipment

Op zoek naar een golfschoen...

Golfschoenen zijn er echt in alle vormen en maten. Sneakerachtige modellen of meer klassiek? Met noppen of zonder? Soepel of stijf? Uit een stuk met een 'sok' of met een BOA-systeem? Sietse en Niels vloggen vanuit de golfshop en bekijken wat er allemaal te koop is.

Als je nieuwe golfschoenen nodig hebt, dan is de keuze overweldigend. Sietse en Niels lopen een golfshop in om te zien wat er allemaal te koop is. Natuurlijk is het belangrijk wat je mooi vindt. Loop je liever op sneakers door de baan, ga je voor superklassieke 'gaatjesschoenenen' of speel je het liefst op dezelfde schoenen als Joost Luiten?

Wat past bij jou?

Daarnaast hebben golfschoenen allerlei kenmerken die een rol spelen bij de aankoop. Om erachter te komen wat bij jou past, moet je kijken naar de vorm van je voeten en je postuur. En ook naar of je veel of weinig golft, of je liever soepele zolen hebt of wat stijvere met carbon, of je meer grip wilt met soft spikes of dat noppen voldoende zijn.

De expert in de golfshop vertelt Sietse en Niels er van alles over in onderstaande vlog en kan ook jou helpen bij je keuze.

Kijk voor het materiaal in deze vlog in jouw lokale golfshop op de golfbaan of op JumboGolf.com.

Lees meer over
Equipment