Banen & Clubs

Golfen in de Achterhoek op Golfclub 't Zelle: 'Het is net alsof we op vakantie zijn'

Wie nieuwe golfbanen wil ontdekken zal mogelijk niet zo snel denken aan de Achterhoek. Maar in het Gelderse Hengelo kom je een fraaie baan tegen in een heel rustige omgeving: Golfclub 't Zelle. Bekijk de vlog en maak kans op twee greenfees!

Landgoed Zelle ligt in een coulisselandschap. Dat is een halfopen landschap dat wordt gekenmerkt door een lapjesdeken van kleine onregelmatige percelen die worden afgeschermd door heggen, houtwallen of muurtjes. Eigenlijk ideaal voor een golfbaan.

Niels en Lisa genieten van de natuur en hebben het gevoel dat ze op vakantie zijn. Golfclub 't Zelle heeft meerdere biotopen. Lisa legt uit: "Dat is een mooi stukje beschermd natuurgebied waar golfers niet mogen komen. Toen de club wilde overgaan naar 18 holes zijn er meerdere bomen gekapt, maar de gemeente wilde daar wel biotopen voor in de plaats."

Verder gaat Niels even langs in de shop. Hij komt iets tegen wat hij niet kan laten liggen. "Je geeft licht. Het lijkt wel of je een verkeershesje aan hebt", lacht Lisa.

Win twee greenfees voor Golfclub 't Zelle!

In welke regio zou jij het liefst op golfvakantie gaan in Nederland?

Lees meer over
Banen Clubs Video