Interview

De Zomerswing met Jay Jay Boske

We kennen Jay Jay Boske als presentator van zijn YouTube-kanaal Day1 en als deelnemer van diverse tv-programma’s zoals Expeditie Robinson. Presentator Tim Immers neemt alleskunner Jay Jay mee naar Golfbaan Anderstein voor een goed gesprek, golfles en een uitdaging op drie holes.

De ex-rugbyer golfte al tijdens zijn periode in Newcastle, maar nadat hij terugkeerde in Nederland schoot het golfen erbij in. In golf vond hij destijds rust wat nodig was “want rugby is met 15 man tegen 15 man echt chaos!” Boske wil het golfen graag weer oppakken en wij van GOLF.NL zijn de beroerdste niet om hem daarbij een handje te helpen.

Tim Immers voelt Jay Jay aan de tand over zijn rugby en tv-carrière en keuzes en hij daagt hem (mentaal) uit tijdens drie holes golfen. Is de golfles van eerder die ochtend een overbodige luxe of essentiële toevoeging? Hoe vergaat het Jay Jay in zijn golf(her)start?

Jay Jay doet een golf(her)start

Vergeet de omgeving niet!

Neem ook eens de tijd om de omgeving van de golfbaan te bekijken. In het filmpje nemen we een voorproefje. Wist je dat er in de buurt van Golfbaan Anderstein hoogtepunten én dieptepunten zijn te vinden die je kunt beklimmen of waar je in kunt zwemmen? Een aantal oorlogen in onze geschiedenis heeft hier flink huisgehouden en er zijn mooie monumenten te bezoeken.

Over Jay Jay Boske

Jay Jay was professioneel rugbyspeler. Hij gold als een van Nederlands grootste rugbytalenten van zijn generatie en verhuisde op 18-jarige leeftijd naar Newcastle om daar te spelen voor de Newcastle Falcons. Na een blessure keerde hij terug bij Rugby Club Hilversum waar hij vijf keer landskampioen werd.

Ondertussen leerde hij bij BNN University het vak als presentator. De energieke flapuit die niks te gek vindt, maakt op zijn eigen YouTube kanaal Day1 gave video’s over de duurste auto’s en andere lifestyle onderwerpen met de meest uiteenlopende gasten. Hij daagde in 2017 in de serie over bekende sporters ook Anne van Dam uit, of was het andersom?

Ook een Golfstart zoals Jay Jay?

Wil je ook starten met golf? Binnen 6 lessen wordt je klaargestoomd voor baanpermissie.

Boek een Golfstart
Lees meer over
Interviews Beginnen met golf