Fashion Marshal

Golfschoenen saai? Deze sneakers bewijzen het tegendeel én zijn gemaakt voor in de baan

In het clubhuis, op de drivingrange of in de baan, welke golftrends komen en welke golftrends gaan? In de rubriek ‘Fashion Marshal’ lees je alles over de laatste rage, zodat je in één slag op de hoogte bent. Met vandaag: street style golfsneakers.

Street style is een comfortabele, casual kledingstijl die langzaamaan ook zijn weg heeft gevonden naar de golfbaan. Felgekleurde rokjes van adidas Originals of wijde broeken van Bogey Boys – wat betreft kleding maakt het haast niet uit wat je aantrekt. Zolang de stof maar genoeg ademt en er voldoende stretch in zit, red je die 18 holes wel. Schoenen zijn daarentegen een ander verhaal. Zonder de juiste ondersteuning, weerbestendigheid en een stevige grip, kunnen schoenen die niet zijn geoptimaliseerd voor golf een negatieve invloed hebben op je spel. En pijnlijke voeten, daar hebben we ook geen zin in.

Golfsneakers

Daar hoef je je bij deze golfsneakers geen zorgen om te maken. Ze zijn ontworpen om zowel op als buiten de baan te worden gedragen en bieden net zo veel comfort, balans en stijl (!) in het clubhuis als op de fairway. Ze passen niet alleen bij een street style golfoutfit, ze voegen ook een scheutje informaliteit toe aan de sport.

Natuurlijk is er niets mis met de traditionele golfschoen en -look, maar steeds meer golfers zijn op zoek naar een wat meer casual golfoutfit. Ook golfmerken doen daaraan mee, wat resulteert in steeds meer hippe golfschoenen die lijken op sneakers – en dat juichen wij volledig toe.

Look op de baan

Dus of je nou een echte sneakerhead bent of gewoon een keer iets nieuws wil proberen met je look op de baan; onderstaande golfschoenen ogen als modieuze sneakers, maar hebben absoluut ook de kwaliteit en specificaties die je van een golfschoen mag verwachten.

Bekijk hieronder de selectie die wij voor je hebben samengesteld:

Mannen

ADICROSS - Golfschoenen van adidas

Adidas golf heren

Nike Air Max 1 '86 OG G NRG

mannen nike golfschoenen

Ecco M Golf Tray High top

mannen ecco golf mannen

Giordino van Duca del Cosma

Duca del cosma mannen golfschoenen

 

SAMBA Golf van adidas

Adidas Samba Golf mannen

 

Air Jordan | High G van Nike

mannen nike air jordan

Vrouwen

GS-Fast van Puma

golfschoenen puma vrouwen

Giordina van Duca del Cosma

Duca del Cosma vrouwen

ZERØGRAND Overtake Golf van Cole Haan

Cole Haan schoenen vrouwen

Nike Air Jordan 1 Low G van Nike Golf

golfsneakers vrouwen nike


Stan Smith Golf van adidas

adidas stan smith vrouwen
Lees meer over
Mode