Banen & Clubs

Golfbaan Westwoud: weids en bosrijk in West-Friesland

Er zijn weinig banen waar de variatie aan holes zo groot is als op Golfbaan Westwoud. Niels en Sietse bezochten de 18 holesbaan in West-Friesland om te kijken hoe goed ze kunnen scoren in een scramble. Bekijk de video en maak kans op twee greenfees!

Westwoud is de thuisbaan van de Westfriese Golfclub. In 1985 zijn de eerste negen holes aangelegd. Twintig jaar later werd de baan uitgebreid naar 18 holes. Het verschil in karakter tussen de twee negen holes maken Westwoud een gevarieerde uitdaging. De 'oude' negen liggen in een glooiend gebied omringd door bomen terwijl de nieuwe holes meer open zijn en je flink wat waterhindernissen tegenkomt. Bekijk hieronder de vlog en doe mee met de prijsvraag. Zoals altijd maak jij kans op twee greenfees voor de baan waar we de vlog hebben opgenomen, en dat is deze keer Golfbaan Westwoud!

Win 2 greenfees!

Wij geven 2 greenfees weg zodat jij samen met iemand anders kan genieten van Golfbaan Westwoud. Wat moet je daarvoor doen?

1. Bekijk en like de video
2. Abonneer je op ons YouTube kanaal.
3. Beantwoord de vraag die we in de video stellen en geef je antwoord in een reactie onder de video (klik hier om te reageren onder de video. Let op: mailen heeft geen zin)!

Meer weten?
golfbaanwestwoud.nl

Lees meer over
Banen Video Clubs