De baan op

Golfbaan Tespelduyn: tussen de bloeiende bollen!

Voorjaarsgolf tussen de bloembollenvelden. Op Golfbaan Tespelduyn kan het, en GOLF.NL ging voor een nieuwe vlog 'De baan op' in Noordwijkerhout.

Iedereen kent de Keukenhof, maar niet iedereen weet dat je op minder dan 2 kilometer van de populairste toeristenattractie van Nederland kan golfen. Op de Terp van Tespelduyn heb je in april een spectaculair uitzicht over de bloeiende velden. GOLF.NL ging op bezoek bij de baan in Noordwijkerhout om niet alleen van het uitzicht te genieten maar ook om de baan te verslaan in een texas scramble. Bekijk onderstaande video en doe mee aan de prijsvraag om kans te maken op twee greenfees! 

Win 2 greenfees!

Wij geven 2 greenfees weg zodat jij samen met iemand anders kan genieten van Golfbaan Tespelduyn. Wat moet je daarvoor doen?

1. Bekijk en like de video
2. Abonneer je op ons YouTube kanaal.
3. Beantwoord de vraag die we in de video stellen en geef je antwoord in een reactie onder de video (klik hier om te reageren onder de video. Let op: mailen heeft geen zin)! We verloten onder de goede antwoorden 1 x 2 greenfees en maken de winnaar 10 mei 2021 bekend in de reacties! Succes!

Meer weten?
golfbaantespelduyn.nl

Tijd om te golfen!

Reserveer eenvoudig je starttijd via het nieuwe starttijden platform GOLFGO.

Boek hier je starttijd
Lees meer over
Banen Prijsvraag