De baan op

Bernardus Golf: hoge verwachtingen ingelost?

Bernardus Golf ontvangt de tourspelers van de DP World Tour dezer dagen. Sietse en Niels gingen eerder op verkenning uit. Is het inderdaad een van de mooiste banen van Nederland? En is het duo in staat de baan te verslaan? Natuurlijk geven we ook twee greenfees weg!

Bernardus Golf is een relatief jonge baan, uit 2018, maar iedereen is het wel over eens dat het een kwalitatief zeer hoogstaande baan is. Het is niet voor niets dat het Dutch Open er dezer dagen voor de tweede keer georganiseerd wordt. Sietse en Niels namen een voorproefje en doen een poging om de baan in een Texas Scramble te verslaan. Of dat lukt...?

Bekijk onderstaande video, abonneer je op ons YouTube-knaal en doe mee aan de prijsvraag om kans te maken op twee Day Memberships voor Bernardus Golf! 

Win 2 greenfees!

GOLF.NL mag een prachtige prijs weggeven: 2 Day Memberships voor Bernardus Golf. Zo kan jij, samen met wie je, genieten van golf op een DP World Tour-baan! Wat moet je daarvoor doen?

  1. Bekijk en like de video

  2. Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

  3. Beantwoord de vragen die we in de video stellen en geef je antwoorden in een reactie onder de video (klik hier om te reageren onder de video. Let op: mailen heeft geen zin)!

LET OP: De vragen die je moet beantwoorden zijn voorspellingen over het Dutch Open. Beantwoord de vragen vóór de cut op 27 mei! Je mag een eerdere voorspelling herzien. We verloten onder de goede antwoorden 1 x 2 Day Memberships en maken de winnaar 3 juni 2022 bekend in de reacties! Succes!

Meer weten? 
Bernardus Golf

Tijd om te golfen!

Reserveer eenvoudig je starttijd in de app GOLF.NL

Boek hier je starttijd
Lees meer over
Banen Prijsvraag