Instructie

Scherpe ijzers met Joost Luiten

Oefenen, trainen en uitdagen met Joost Luiten! Leer van de beste golfer van Nederland in deze serie instructievideo’s. Dit keer: ijzers. Waarom is Joost zo goed met de ijzers naar de green? En hoe kun ook jij zulke strakke ijzers slaan?

In een exclusief voor GOLF.NL opgenomen serie video’s laat Joost Luiten zien hoe hij oefent, wat het verschil is tussen trainen en oefenen, en hoe de winnaar van zes toernooien op de European Tour zichzelf uitdaagt om een nóg betere golfer te worden. Daar kan iedere golfer, van beginner tot lage handicapper, natuurlijk heel veel van leren. Van de driver tot de ijzers, het chippen en het putten, alles komt in deze in Dubai opgenomen serie aan bod.

IJzers: hoe leer jij die goed slaan?

Joost Luiten is heel zuiver met zijn ijzers naar de green. Hij is bijna altijd bovenin te vinden in de ‘greens in regulation’ statistieken en weet heel veel kansen op birdie te creëren. Hoe Joost dat doet? Het begint natuurlijk met een goede basis, die is voor een winnaar van zes toernooien op de European Tour net zo belangrijk als voor een gewone amateurgolfer. Joost slaat de ijzers zo vaak recht op de vlag omdat in zijn swing de grote spieren leidend zijn en niet de handen. Hoe jij dat ook kunt doen? Bekijk de video hierboven en leer van Luiten!

Tijd om te golfen!

Reserveer eenvoudig je starttijd in de app GOLF.NL

Boek hier je starttijd