Bron: GOLF.NL
Leer beter golfen met De Golf Academie! Vol met video's, oefeningen en rondestatistieken op jouw niveau.

Golf is niet eenvoudig. Sterker, volgens velen is het een van de moeilijkste sporten. Het is een mentale sport en je hebt er veel verschillende vaardigheden voor nodig. Je moet natuurlijk de bal kunnen slaan – ver met kracht of kort op gevoel – maar ook op elke hole een plan maken hoe je de baan het beste kunt spelen. 

De Golf Academie

Om je als (beginnende) golfer te kunnen blijven ontwikkelen zijn het 9-stappenplan en in het verlengde daarvan, De Golf Academie, opgezet. Met het 9-stappenplan kan je stap-voor-stap en op je eigen niveau werken aan je golfspel. De Golf Academie is vervolgens hét online platform waar je je vorderingen kan bijhouden en instructie- en lesvideo's kunt bekijken. De Golf Academie is voor iedere golfer met een NGF-pas gratis toegankelijk en bruikbaar.

Jouw golfleraar (pro) kan via De Golf Academie zien wanneer je een wijziging invoert, bijvoorbeeld als je een score invoert of een test hebt gedaan. Hij/zij kan vervolgens nieuwe lesschema’s ontwikkelen en invoeren op basis van de door jouw ingevulde statistieken. Het is een handige manier om je vooruitgang bij te houden en zo structuur aan te brengen in het verbeteren van je golfspel.

Klik hier voor de website van De Golf Academie

  • Auteur Redactie GOLF.NL