Nieuws

Verder slaan? Een kwestie van durven!

In aflevering 30 van Podje Golf komen de beste tips voorbij om in 2022 nog beter te scoren op de golfbaan. Te gast zijn Ralph Miller en Inder van Weerelt, twee vooraanstaande professionals die les geven op de Lage Vuursche.
Beeld: Golfsupport.com

Beeld: Golfsupport.com

Van Weerelt en Miller, allebei ex-tourprofessionals en nu golfcoach, geven golfles op de Lage Vuursche en beantwoorden in deze podcast heel veel luisteraarsvragen. Hoe kan je het beste trainen in de winter? Wat is de beste techniek voor chippen? Heeft het zin om als rechtshandige met links te oefenen, en natuurlijk, hoe sla je verder? Ook deze aflevering is er weer een scheurkalender te winnen, dus luister nu Podje Golf #30!

Luister nu 'Podje Golf' #30!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen en klik op het bel-icoontje om een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat! Zo mis je er geen!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

 
golftips van inder van weerelt en ralph miller
Inder van Weerelt en Ralph Miller

 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!