Loading the player...
Videobeelden van ronde 1 van het Italiaans Open
Bron: Ziggo Golf

Trio aan kop in Italië

31 mei 2018 Redactie GOLF.NL
Robert Rock, Laurie Canter en Richard Sterne delen de leiding na de eerste ronde van het Italian Open op Gardagolf Country Club.

Er werd laag gescoord op de eerste dag van het Italian Open want de baan was nat; 111 spelers hebben na 18 holes een score onder par. De leiders - Robert Rock en Laurie Canter uit Engeland en de Zuid-Afrikaan Richard Stern - gingen rond in 63 slagen (acht onder par). Op de vierde plaats, met zes onder par, staan acht spelers en onder hen zijn Rafa Cabrera Bello uit Spanje en de Belg Thomas Pieters die vorige week in het BMW PGA Championship de cut miste.

Onder anderen Lee Westwood en Francesco Molinari (beiden 66 slagen) zijn te vinden op de gedeeld 12de plaats. Ian Poulter is gedeeld 24ste. Joost Luiten is opnieuw geblesseerd en moest afzeggen voor het grote Rolex Series toernooi met 7 miljoen dollar prijzengeld.

Leaderboard. Voorbeschouwing.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Challenge Tour

Ronde 1 van de Swiss Challenge kon door onweer niet helemaal voltooid worden. In de voorlopige stand is Jurrian van der Vaart gedeeld dertiende. Hij maakte 68 (-3) op Golf Sempachersee. Daan Huizing (69 slagen) is gedeeld 25ste, Maarten Lafeber 65ste en Robbie van West 120ste.

Leaderboard.



}