Anne van Dam in Thailand
Beeld: LET

Van Dam gedeeld derde in Thailand

22 juni 2018 Redactie GOLF.NL
Na de tweede ronde van het Ladies European Thailand Championship is Anne van Dam twee plaatsen gezakt naar de gedeelde derde plaats.

Anne van Dam kwam in de tweee ronde van het Thailand Championship op de Phoenix Gold Golf and Country Club in Pattaya tot 71 slagen (-1). De 22-jarige longhitter, op de website van de Ladies European Tour de 'Dutch bomber' genoemd, maakte twee bogeys en drie birdies. Gisteren speelde de 22-jarige Arnhemse een sterke ronde in 67 slagen. Met een totaal van -6 is Van Dam na 36 holes gedeeld derde. Aan kop gaan nu Lynn Carlsson en Pauline Del Rosario die een slag voorsprong hebben op Van Dam die plek drie deelt met Kanyalak Preedasuttaijit.  

Het Ladies European Thailand Championship is een wedstrijd van de Ladies European Tour en de Thai LPGA. Anne van Dam richt haar pijlen dit jaar vooral op de Symetra Tour in de VS. Via dat circuit hoopt ze te promoveren naar de LPGA Tour in 2019 maar tot op heden verloopt die missie niet succesvol. 

De laatste twee ronden van het vierdaagse toernooi worden live uitgezonden op de website van de LET (klik hier). Vorig jaar werd Van Dam zeventiende in Thailand.

Leaderboard

Lees meer over

Anne van Dam LET