Bron: GOLF.NL

Oranje Boys worden derde

12 april 2018 Redactie GOLF.NL
Op de slotdag van het Vierlanden toernooi voor Boys op Golfclub De Hoge Kleij heeft Nederland verloren van Ierland. Oranje eindigde op de derde plaats.

Nederland won op de eerste dag ruim van de Schotten, verloor op dag twee ruim van Wales en verloor op de slotdag met een klein verschil van de Ieren: 4-5. Ierland won twee van de vier foursomes en één foursome eindigde in een gelijk spel. Oranje won in de middag drie singles en één single werd gehalved.

Nederland was dit jaar gastland van de jaarlijkse driedaagse Quadrangular Boys (16 jaar en jonger). Het toernooi werd gewonnen door Wales. Het Nederlands team bestond uit Benjamin Reuter, Darcy Peeters, Hidde van Breukelen, Marijn Hoogeveen, Tim van der Steen en Nick Slobbe. Ruud Bos was coach en Floris de Vries captain.

GOLF.NL maakte op het toernooi een reportage die je kunt zien in de video player boven dit bericht. Zagen we op De Hoge Kleij de toppers van de toekomst aan het werk? Waar kijken de coaches vooral naar bij spelers in deze leeftijdscategorie? Bekijk de video.

Bekijk ook een interview met bondscoach Maarten Lafeber.

Uitslagen.

Lees meer over

Amateurs