Scratz

De Scratz Sinterklaas prijsvraag en kortingsactie

22 november 2016 Redactie GOLF.NL
Het Nederlandse golfkleding merk Scratz heeft twee Sinterklaas acties exclusief voor de volgers en lezers van GOLF.NL.

Kortingsactie

SCRATZ biedt tot en met vrijdag 2 december 2016 alle lezers van GOLF.NL een korting van liefst 25% bij afname van twee artikelen. je krijgt de golfkleding dan thuisgestuurd in een giftbox en de verzending is gratis. Als je uiterlijk 2 december voor 16.30 uur bestelt, wordt je pakket de volgende dag geleverd door PostNL. Alle Scratz kleding is geschikt voor elk jaargetij en ook in je vrije tijd uitstekend te dragen. Ideaal dus als Sinterklaas cadeau voor iedere golfliefhebber.

Ga naar scratzgolf.com en gebruik de code GOLF.NL-SINT2016 op de bestelpagina.

Win een complete golfkleding outfit

Scratz volgt de golfsport op de voet en organiseert ook nog een prijsvraag voor volgers van GOLF.NL. Wie meedoet maakt kans op een complete Scratz golfkleding outfit (broek, shirt en trui) ter waarde van € 274,95 of een clinic longdriving en golf tricks. De clinic wordt gegeven door professional long driver Bob de Boef alias ‘Bobby Boom’ en de 15-jarige golf trick show specialist Joris Spanjer.

Hoe maak je kans?

Scratz is benieuwd naar je creatieve ideeën om de golfsport toegankelijker, spannender en leuker te maken. Schrijf je ideeën in gedichtvorm, als een boodschap van Sinterklaas aan de golfsport.

Het meest originele gedicht wint de Scratz golfkleding outfit. Daarnaast winnen vijf andere golfers met een originele inzending een clinic long driving en golftricks  De clinic zal worden georganiseerd aan het begin van het nieuwe golfseizoen in 2017.

Meedoen? Ga naar de actiepagina op scratzgolf.com.

}