Topgolf

Carolien Karthaus-Spoor

Carolien Karthaus-Spoor is geboren op 23 december 1987 in Den Haag. Ze begint op haar vijfde met acteren en op zesjarige leeftijd maakt ze haar acteerdebuut in de Oscar-winnende bioscoopfilm Antonia. Vervolgens speelt ze verschillende rollen waaronder die van Florien Fischer in de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. Ondertussen haalt ze haar Gymnasium-diploma en rondt de Toneelacademie af. Naast haar acteerwerk in theater en film, is Carolien content creator met populaire online kanalen.
Naast haar acteerwerk in theater en film, is Carolien content creator met populaire online kanalen. Carolien heeft ook liefde voor mode. Zo heeft ze samen met haar compagnon het merk ‘Lemej’ gelanceerd, waarmee ze luxe borstvoeding shawls ontwerpt. Deze liefde neemt ze graag mee naar de golfbaan; ze is al jaren een fanatiek golfer.
Voor GOLF.NL start ze een moderubriek waarin ze alle trends volgt, adviseert en kleur geeft aan kleding op de golfbaan. Hou GOLF.NL de komende tijd in de gaten en volg Carolien!
Mode

Pasen op de golfbaan

Een golfbaan bezoeken kan gewoon in kleding die je in je eigen kast hebt liggen. Carolien Karthaus-Spoor laat zien hoe je met een beetje creativiteit een mooie Paas-outfit samenstelt waarin je meer dan welkom bent op een open golfdag!
Lees meer
Beleving en inspiratie

"Met golf ontsnappen aan alles"

Wil je weten hoe Victoria Koblenko golf ervaart? Wat terras ruling is? Hoe je je golfset goed samenstelt? Waarom golfen in Schotland zo mooi is? Hoe hypnose van jou een betere golfer maakt? De antwoorden op deze vragen en nog veel meer vind je in de nieuwste editie van het magazine GOLF.NL!
Lees meer
Wees niet bang om de meest opvallende kleuren met elkaar te combineren!
Culinair

Sterren koken met Kerstmis

Met deze drie heerlijke gerechten van Tom Schoonus uit de sterrenkeuken van Noble Kitchen op Bernardus kun jij thuis ook een diner van hoog niveau opdienen.
Lees meer