Golfreizen

Ontdek coronaproof plekjes van Pin High

Pin High Golftravel zocht voor uit waar je tijdens de lockdownperiode kunt golfen en coronaproof kunt overnachten in Nederland. Er zijn tal van mogelijkheden om veilig met zijn tweetjes te kunnen genieten.

De lockdownperiode duurt voort en veel mag niet of is onverstandig. Lekker op de golfbaan met zijn tweetjes mag wel en wordt zelfs aangeraden. Even frisse lucht en weg van alle drukte. Pin High selecteerde voor jou een aantal hotels waar je in alle rust achttien holes kunt spelen en coronaproof kunt overnachten. Je ontbijt en dineert aan een vaak keurig gedekte tafel op je kamer. Ook lunchpakketten voor in de baan kan het hotel vaak regelen of anders biedt de lokale bakker uitkomst. Het is misschien een beetje anders dan je gewend bent, maar je bent er wel lekker tussenuit! Wordt het Texel, Veluwe of toch Limburg?
Kijk hier voor volledig overzicht van de coronaproof arrangementen.

Golfclub Heelsum

Over Pin High

Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer. Dit doet duizenden golfliefhebbers jaarlijks besluiten om met de grootste golftouroperator van Nederland op reis te gaan.

Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl.

 

Lees meer over
Reizen