Ryder Cup, Hazeltine National Golf Club
De Ryder Cup van 2016 op Hazeltine National Golf Club
Beeld: Golfsupport.nl

Extra Ryder Cup tickets te koop mits...

8 maart 2018 Redactie GOLF.NL
Er worden op donderdag 15 maart extra kaartjes voor de Ryder Cup verkocht, maar je maakt alleen kans als je je eerder dit jaar hebt ingeschreven op de website van de Ryder Cup.

4 oktober 2017 was de dag dat je kaartjes voor het duel tussen Europa en Amerika kon kopen als je een account op de website rydercup.com had geopend. De kaartjesverkoop gebeurde op basis van wie het eerst kwam, wie het eerst maalde. De tickets waren binnen een paar uur uitverkocht maar het proces ging helaas niet helemaal eerlijk. Golfers die online in de wacht stonden, werden zomaar opeens uitgelogd.

De organisatie van de Ryder Cup kondigde na afloop van de online sale aan dat er nog hoop was: er zouden misschien nog extra kaartjes verkocht worden. Dat gebeurt dus inderdaad.

Er zijn kaartjes teruggekomen van partner-organisaties die niet worden gebruikt en die worden nu aan het publiek aangeboden. Maar alleen aan 'Ryder Cup ticket account holders', oftewel golfers die vorig jaar een ticket account op rydercup.com hebben geopend. Als het goed is heeft die volledige groep vandaag een mailbericht ontvangen.

Behoor je tot die groep, dan moet je donderdagmiddag 15 maart 2018 achter een computer of smart phone zitten. En opnieuw geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De verkoop begint om 16:00 uur.

Tips

De Ryder Cup-organisatie waarschuwt dat de belangstelling massaal zal zijn en geeft deze tip: ga voor de 15de maart al naar tickets.rydercup.com en log in, je kunt dan alvast namen en mailadressen invullen van vrienden voor wie je een kaartje wilt kopen. Dit scheelt tijd als je op 15 maart bovenaan de wachtrij staat en de kans krijgt om kaartjes te kopen.

De Ryder Cup van 2018 wordt gespeeld van 28 tot 30 september op Le Golf National in Parijs. De laatste Europese overwinning in het tweejaarlijkse duel dateert van 2014.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}