Little Black Dress om in te golfen
Shoebag en bijpassende clutch van Callaway
Kleurrijke ballen van Volvik

Wat geef jij op Moederdag?

11 mei 2017 Redactie GOLF.NL
Aanstaande zondag mogen de moeders weer in het zonnetje worden gezet en er is nauwelijks een betere aanleiding te bedenken om een leuk golfcadeau te geven.

Little Black Dress

Hét ideale jurkje om in te tennissen én te golfen. Volgens onderneemster Barbara Peek bestond dat niet voor meisjes van boven de dertig. Ze ging zelf aan de slag en na drie jaar van bloed, zweet en tranen lanceerde ze in april de zwarte sportjurkjes Love Game (zonder mouwtjes) en Fairplay (met mouwtjes). 

Wat maakt het sportieve zwarte jurkje van Lapeek Sportsyle zo speciaal? “Ik heb nog nooit een sportjurkje kunnen vinden dat slanker maakt, zwart is, tijdloos is, op lengte gemaakt kan worden en kunt aanhouden na het sporten zonder dat je de behoefte voelt je om te kleden. Een sportjurkje dat je zonder nadenken over je hoofd gooit en waarin je er altijd geweldig uitziet”, aldus Barbara. Hadden we al gezegd dat het aanstaande zondag Moederdag is?

299 euro (voor elk verkocht jurkje gaat er 50 euro naar de LINDA.foundation)
> lapeek.com

Annie...

Wil je niet te veel geld uitgeven aan Moederdag maar mag het wel chic? Dan geef je met deze schoenentas allure voor op de golfbaan. Deze Callaway Uptown Shoe Bag is vrouwelijk, valt lekker op en is praktisch dankzij de lichtgewicht stof en goede ventilatie. Leuk te combineren met een bijpassende clutch (29,95 euro).

42,95 euro (bij Golfplaza.nl)
> Callawaygolf.com

For ladies only

Ping heeft speciaal voor vrouwen de G Le-lijn ontwikkeld. Alle clubs zijn in de frisse kleurcombinatie van blauw en mint verkrijgbaar. Dankzij een speciale technologie is het clubblad van de ijzers elf procent dunner wat resulteert in een hogere balsnelheid en een hogere vertrekhoek. Dit zorgt voor meer afstand bij lagere swingsnelheden. Ook hebben de clubs lichtere swinggewichten. Dus meer afstand met minder moeite.

799 euro (ijzerset 5-SW, Jumbogolfwereld.nl)
Er zijn in deze lijn ook een driver, putter, fairwaywood en hybride
> Ping.com

Geef kleur aan het golfleven

De Volvik Vivid geeft een zacht balgevoel, komt verder bij lagere swingsnelheden (onder de 95 mijl per uur) en zijn ook nog in gezellige kleuren te koop. En denk niet dat het om inferieure ballen gaat: pro Bubba Watson speelt er ook mee. 

vanaf 42 euro per dozijn (Jumbogolfwereld.nl en Golfplaza.nl)
> Volvik.co.kr


Lees meer over

Equipment