Kids4Golf

Gratis golf voor Amsterdamse basisschoolkinderen

27 juni 2016 Redactie GOLF.NL
Op zaterdag 9 juli wordt voor de achtste keer een Kids4Golf Dag in het Amsterdamse Bos gehouden. Basisschoolkinderen krijgen de kans om gratis kennis te maken met golf.

Op de golfdag van Kids4Golf krijgen basisschoolkinderen van 8 tot en met 12 jaar gratis les van talentvolle oudere kinderen onder begeleiding van een ervaren PGA-pro. Ze leren swingen, chippen en putten met aangepast materiaal: speciale clubs, een zachtere bal en een grotere hole. 

Na de les kunnen de kinderen op een speciaal aangelegde baan ervaren hoe golf is. Er zijn bovendien prachtige prijzen te winnen voor de grootste talenten: een golfcursus op Golfbaan de Hoge Dijk (Olympus) en een complete golfset, beschikbaar gesteld door Jumbo Golf. 

De lessen en het spel nemen twee en een half uur in beslag. Er kan worden gekozen uit drie aanvangstijden en kinderen hoeven alleen maar sportieve schoenen mee te nemen.

Neem een vriend of vriendin mee  

Kinderen kunnen zichzelf en een vriend of vriendin opgeven op kids4golf.nl. 'Golf is fun en dat beleef je nog meer met vrienden of vriendinnen op deze geweldige golfdag', zegt Kids4Golf. 'In de lessen en bij het spel staan plezier en gezelligheid voorop. En het is een stuk gezonder dan eindeloos gamen. Golf wordt steeds populairder en overal in ons land liggen prachtige banen waar de jeugd met korting kan spelen. En wie weet wordt er in het Amsterdamse Bos wel een nieuwe Joost Luiten of Christel Boeljon geboren.'


}