Dames 3 Noordwijkse
Dames 3 van de Noordwijkse
Beeld: Golfsupport.nl
Dames 3 van de Noordwijkse
Beeld: Golfsupport.nl
Dames 3 van de Noordwijkse
Beeld: Golfsupport.nl
Heren 2 van de Eindhovensche
Beeld: Golfsupport.nl
Dames 1, dames 3 en heren 1 van de Noordwijkse
Beeld: Golfsupport.nl

Noordwijk dames 3 ook landskampioen

19 mei 2015 Redactie GOLF.NL
Afgelopen zondag speelde dames 3 van de Noordwijkse – tegelijk met heren 1 en dames 1 van deze club – op De Lage Vuursche om het landskampioenschap.

Heren 1 en dames 1 van de Noordwijkse werden landskampioen in de hoofdklasse en dames 3 werd landskampioen in de reservehoofdklasse ...

Het derde vrouwenteam van de Noordwijkse won de finale met 10-8 van dames 2 van de Noord-Nederlandse. In de halve finale hadden de dames van Noordwijk Leeuwenbergh 2 verslagen.

Het was uniek dat drie teams van de Noordwijke de finales om het landskampioenschap haalden - helemaal bijzonder was dat de drie teams van dezelfde club ook allemaal het nationaal kampioen zijn geworden.

Dames 3 van de Noordwijkse werd poulewinnaar met drie keer winst en één gelijkspel. Het team bestond dit jaar uit Marjolein Oyen, Maaike Hilbrand, Marielle Visser, Kim Chang, Alexandra Clipper, Marijke Brokman en Jeanine Gelevert. De handicaps liepen uiteen van 3 tot 9.

Heren 2 vs heren 3

Heren 2 van de Eindhovensche Golf werd landskampioen in de reserve hoofdklasse voor heren. Het tweede versloeg in de finale het derde team van de Eindhovensche: 10-8.

}