US Kids Summer Tour - Beat Joost Luiten!

Jeugd maakt kans op Beat the Pro

14 mei 2018 Redactie GOLF.NL
In de US Kids Amsterdam Local Summer Tour kunnen junioren een plaats in Beat the Pro winnen als ze op een par 3 beter presteren dan Joost Luiten in een filmpje.

Op 2 juni begint de US Kids Amsterdam Local Summer Tour van 2018. In deze wedstrijdreeks kunnen jeugdspelers twee plaatsen in Beat the Pro op het KLM Open winnen. Organisator Dutch Kids Golf heeft daarvoor samen met Joost Luiten een challenge bedacht. 

Joost speelde afgelopen week hole 14 van The Dutch (de Beat the Pro-hole in het KLM Open) en sloeg de bal op 8 meter van de vlag (bekijk de video bovenaan dit artikel). In de US Kids Summer Tour is er in elke wedstrijd een par 3 waarbij de junioren kunnen proberen om dichter bij de hole te slaan dan Joost dat deed. 

In de video boven dit artikel legt Joost nader uit hoe het werkt. Versla je Joost op een van tevoren vastgestelde par 3 in een van de Nederlandse wedstrijden van de Summer Tour, dan mag je meedoen aan een Beat the Pro-finale (25 augustus op Het Rijk van Margraten). In die finale winnen de beste jongen en het beste meisje een plek in Beat the Pro op het KLM Open. De spelregels zijn ook te vinden op dutchkidsgolf.nl

De US Kids Amsterdam Local Summer Tour bestaat uit zeven wedstrijden op verschillende Nederlandse banen en eentje in Duitsland. Dat toernooi wordt gespeeld op 9 juni op Golfanlage Grafenberg in Düsseldorf en dan kan Nederlandse jeugd zich meten met Duitse en Belgische golfers. Meer informatie over de US Kids-wedstrijden is te vinden op dutchkidsgolf.nl


}