'Drive naar structurele speelkwaliteit'

22 februari 2017 Redactie GOLF.NL
De NGF streeft samen met de NGA (greenkeepers) en de NVG (eigenaren en exploitanten) naar een structurele speelkwaliteit van de courses. Dat thema komt in maart aan de orde in workshops op zes verschillende banen - onmisbaar voor leden van baancommissies, clubmanagers, directies en natuurlijk (hoofd)greenkeepers.

Structuur is een van de belangrijkste zaken als het om het moderne onderhoud van golfbanen gaat. De NGF streeft samen met de NGA (greenkeepers) en de NVG (eigenaren en exploitanten) naar een structurele speelkwaliteit van de courses. Daar past geen ad hoc beleid bij, maar een aanpak die – inderdaad – is gebaseerd op structuur. Dat thema wordt in maart in vernieuwde workshops op zes verschillende banen, verspreid over het hele land, toegelicht, uitgediept en praktisch gemaakt.

Meer dan voorheen staan de workshops in het teken van het delen van praktijkervaringen.

Voor leden van baancommissies, clubmanagers, directies en natuurlijk (hoofd)greenkeepers zijn deze sessies onmisbaar. Klik hier voor de data, locaties, het programma en het adres waar kan worden ingeschreven.

Lees meer over

Duurzaamheid